Naj prostovoljka 2014 je naša Nastja!

V ponedeljek, 29. junija 2015 je na Brdu pri Kranju Mladinski svet Slovenije (MSS), pod častnim pokroviteljstvom predsednika RS Boruta Pahorja, izvedel zaključno prireditev natečaja Prostovoljec leta 2014, na kateri so razglasili najboljše prostovoljce in prostovoljske projekte za leto 2014.


V starostni skupini 20-30 let je prejela naziv Naj prostovoljka Nastja Maver iz Novega mesta na predlog Društva katoliških pedagogov Slovenije. Nastja je v okviru Društva katoliških pedagogov Slovenije aktivna v okviru programa človek za druge. V okviru programa izvaja prostovoljno delo v vrtcih, šolah in drugih ustanovah (Dom Janeza Levca in URI Soča). V letu 2014 je bila kot prostovoljka aktivna pri številnih organizacijah, kjer je opravljala različna prostovoljna dela: individualno delo z otroki, odrasli, bila spremljevalka na poletnih taborih, mentorica, izvajala je učno pomoč, vodila delavnice ipd.



To, kar Nastja uspe s prostovoljnim delom, vzame sapo in vabi k občudovanju; nešteto prostovoljskih ur, tako različnih oblik dela, njena prilagodljivost, iznajdljivost in izjemna predanost kažejo na to, da je Nastja zares človek za druge.

Nastja, veselimo s tabo!

Komentarji